AMERIKANCI SE POKLONILI SRPSKIM KRALJEVIMA! Ugledni NBC poručio: Vreme je da kritičari ućute! SAMO SRBI IMAJU PETLJU KAD JE FRKA!
Foto: Reuters

tako i treba

AMERIKANCI SE POKLONILI SRPSKIM KRALJEVIMA! Ugledni NBC poručio: Vreme je da kritičari ućute! SAMO SRBI IMAJU PETLJU KAD JE FRKA!

Košarka -

Košarkaši Sakramento Kingsa prilično neočekivano su na gostovanju savladali ekipu Jute rezultatom 119:110, a centralno mesto u analizi meča uglednog američkog "NBC" zauzeli su srpski reprezentativci Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović.

"NBC" ističe da je generalni menadžer Kingsa Vlade Divac bio na udaru kritika jer je angažovao igrače iz svoje rodne Srbije i da je vreme da se "buka utiša".

Američki medij ističe da su upravo kolege iz srpske reprezentacije najzaslužnije za trijumf Sakramenta.

Bogdanović i Bjelica su postigli po 18 poena na ovom meču. Nemanja je imao sjajne procente šuta (7/9 iz igre, 3/3 za tri poena).

"NBC" piše da su Srbi su ti koji preuzimaju odgovornost kada se rezultat lomi:

"Bogdanović i Bjelica su uspeli da postignu 21 poen u poslednjem periodu igre. Ubacili su svih pet trojki za Kingse u 4/4."

foto: Printscreen

Podsetimo, Vlade Divac i trener Kingsa Dejv Jejger nedavno su se našli na udaru kritika zbog Nemanje Bjelice. Navodno, deo uprave smatra da trener Kingsa previše forsira 30-godišnjeg Srbina. Jejger, po mišljenju čelnika Kingsa, malo minuta daje drugom piku sa ovogodišnjeg drafta Marvinu Begliju, a 30-godišnji Nemanja Bjelica se ustalio kao starter ispred Beglija.

Jejger i Bjelica su zapušili usta kritičarima na najbolji mogući način. Kingsi beleže rezultate iznad svih očekivanja. Igraju sjajnu košarku i imaju skor 10 pobeda i 8 poraza.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track