MEGA GOSTI CIBONU Milojević: Da budemo bolji nego protiv Krke
Foto: Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

ABA LIGA

MEGA GOSTI CIBONU Milojević: Da budemo bolji nego protiv Krke

Košarka -

Košarkaši Mege u subotu 21. novembra od 21 čas u Sremskoj Mitrovici nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru 9. kola dočekati Cibonu.

Izabranici Dejana Milojevića će protiv Cibone pokušati da poprave utisak od prošlonedeljne utakmice sa Krkom i da zabeleže 7. pobedu u takmičenju pred pauzu koja predstoji zbog FIBA prozora za kvalifikacije za Svetski kup.

Trener Mege Dejan Milojević bi mogao prvi put ove sezone u ABA ligi da računa na Branislava Ratkovicu, koji je propustio dosadašnji deo sezone zbog povrede, ali je njegov nastup još uvek upitan. Milojević je pred meč sa Cibonom istakao da je bitno da ekipa pokaže reakciju posle poraza od Krke.

"U subotu nas očekuje meč protiv Cibone gde je veoma bitno da pokažemo reakciju u odnosu na prošlonedeljni poraz od Krke gde nismo odigrali na svom nivou. Cibona je kvalitetna i iskusna ekipa i sigurno je da će i oni dati sve od sebe da se iskupe za poraz od Zadra. Uz agresivnu igru u odbrani i dobru energiju na terenu, moraćemo skakački da budemo znatno bolji nego prošlog vikenda. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do pobede i skora 7-2 pred pauzu zbog FIBA prozora, što bi bio sjajan rezultat za našu mladu ekipu", izjavio je Milojević.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track