PRAVI KOŠARKAŠKI SPEKTAKL: Toronto gledao kako Durant ubacuje preko 50 poena, pa pobedili Golden Stejt (VIDEO)
Foto: AP

NBA

PRAVI KOŠARKAŠKI SPEKTAKL: Toronto gledao kako Durant ubacuje preko 50 poena, pa pobedili Golden Stejt (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Toronta pobedili su Golden Stejt sa 131:128 posle produžetka.

Šestorica igrača postigli su dvocifreni broj poena za pobednički tim, a najefikasniji je bio Kavaj Leonard sa 37 poena i osam skokova. Paskal Sijakam postigao je 26, Serž Ibaka 20, a Kajl Lori 10 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Reptorsi su tako prekinuli niz od osam poraza u duelima sa Golden Stejtom.

Orlovi Saleta Đorđevića od 13.00 igraju možda i ključnu utakmicu za plasman na Svetsko prvenstvo. Rival je Izrael u Tel Avivu, a kvota da će Srvija pobediti s više od 6,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Izrael - Srbija.

U ekipi aktuelnog šampiona najbolji je bio Kevin Durent sa 51 poenom, 11 skokova i šest asistencija. Klej Tompson dodao je 23 poena, a Jonas Jerebko 20, od kojih 16 u četvrtoj četvrtini i produžetku. To je bio prvi poraz Golden Stejta od Toronta od marta 2014. godine.

Los Anđeles Lejkersi pobedili su Indijanu sa 104:96, a predvodio ih je Lebron Džejms sa 38 poena, devet skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte. Brendon Ingram dodao je 14, a Džoš Hartnet 13 poena za Lejkerse, koji su ostvarili 10. pobedu u poslednjih 14 utakmica. U ekipi Indijane najefikasniji je bio Domantas Sabonis sa 20 poena i 15 skokova, a Bojan Bogdanović postigao je 14.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track