Prvi čovek crno-belih razotkrio zaveru

PROPAO PAKLENI PLAN ALBANACA: Hteli su da nateraju košarkaše Partizana da pređu preko brda i da ih pohapse! (KURIR TV)

Košarka -

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je da su mu albanski policajci, koji su zaustavili crno-bele na administrativnom prelazu Jarinje, savetovali da pokušaju da prođu do Kosovske Mitrovice "preko brda".

Albanski pakleni plan je bio da crno-beli krenu alternativnim putem i zatim budu uhapšeni!

"Imali smo želju da odemo u Kosovsku Mitrovicu, da se vidimo sa našim ljudima, sa našim navijačima kojih ima u velikom broju. Radovali su se našem dolasku, slali su poslednjih dna poruke i željno su čekali da se pojavimo u 12 sati u Kosovskoj Mitrovici. Plan je bio da se vidimo danas s njima i da odigramo utakmicu u Leposaviću u 15 časova. Zabranili su nam prolaz sa ne znam ni ja sa kakvim razlogom. Policajac koji je šef smene rekao je da mu je iz Prištine stigla zabrana, da ne može da nas pusti. Rekao je da je njegov ministar u Prištini, da njegov ministar nije u Beogradu. Dodao je da on nije dužan da nama obrazlaže šta će da radi. Ono što je za mene fascinantno, ljudima u prvom automobilu u kome se nalazio potpredsednik Milan Iskrin, su savetovali da krenu preko brda. Verujem da bi nas na brdu čekala njihova policija i da bi nas uhapsila kao što se to dogodilo Marku Đuriću", rekao je Ostoja Mijailović.

Prvi čovek crno-belih je dodao i da će se crno-beli vratiti u Beograd jer je bezbednost na prvom mestu.

foto: Zoran Šaponjić

"Mi smo danas ovde došli kao sportisti, ne kao političari. Nismo došli kao vandali. Došli smo da na jedan civilizovan način posetimo naše građane, našu braću u Kosovskoj Mitrovici, da sa njima podelimo njihove teške trenutke. Poneli smo im puno poklona. Prosto ne mogu da verujem da mi u 21. veku ne možemo da prođemo preko njihovog prevoza. Ovde se završava naše putovanje, vraćamo se za Beograd. Ne želim da izlažem igrače riziku. Ne želim a pokušavamo da prelazimo na neki drugi način jer ipak je bezbednost na prvom mestu."

Košarkaše Partizana je predvodio kapiten Novica Veličković, a timu se specijalno za ovu priliku priključio bivši član kluba Saša Pavlović.

Kurir sport Foto: Z. Šaponjić

Video: Espreso.co.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track