SRBIN SE POBRINUO DA MU  NADMENA NBA ZVEZDA DOBRO ZAPAMTI IME! Kakav meč Nikole Jokića: Prvo je očitao lekciju centru Oklahome, a onda je usledio ŽESTOK OBRAČUN sa bahatim Vestbrukom! (VIDEO)
Foto: AP

Gospodine adams, ovo je nikola jokić

SRBIN SE POBRINUO DA MU NADMENA NBA ZVEZDA DOBRO ZAPAMTI IME! Kakav meč Nikole Jokića: Prvo je očitao lekciju centru Oklahome, a onda je usledio ŽESTOK OBRAČUN sa bahatim Vestbrukom! (VIDEO)

Košarka -

Fantastični Nikola Jokić vodio je svoj Denver do trijumfa protiv Oklahome Siti Tander 109:98.

Nikola je odigrao maestralan meč. Malo je nedostajalo da zabeleži novi tripl-dabl u sezoni. Bio je najefikasniji u svom timu, za 36 minuta igre postigao je 24 poena, upisao 15 skokova, devet asistencija, tri ukradene lopte.

Nikola se tako pobrinuo da mu centar Oklahome Stiven Adams, koji je pre meča izjavio da nema pojma kako se Srbin zove, sada dobro zapamti ime.

U poraženom timu najefikasniji je bio Pol Džordž sa 32 postignuta poena.

Varnice su sevale na terenu tokom čitavog meča, a nakon jednog koškanja Rasela Vestbruka i Mareja malo je ne dostajalo da dođe do fizičkog obračuna. Vestbruk je odgurnuo Mareja, Jokić je to video i potpuno izgubio živce, nasrnuo je na zvezdu Oklahome, a da se nisu umešali igrači oba tima sigurno se ne bi završilo samo na žestokom verbalnom obračunu.

Denver je ovim trijumfom zadržao lidersku poziciju na Zapadu, ima skor 19/9, dok je Oklahoma na trećem mestu sa 17/10.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track