VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA DELIJE: Zvezda pušta u prodaju karte za Budućnost i Limož
Foto: Starsport©

požurite, praznici stižu

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA DELIJE: Zvezda pušta u prodaju karte za Budućnost i Limož

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde novogodišnje praznike provešće radno. Crveno-bele u rasponu od tri dana, i to na prelazu u 2019. godinu, očekuju dve važne utakmice uABA ligi i Evrokupu.

Lider na tabeli regionalnog takmičenja najpre će u nedelju, 30. decembra dočekati Budućnost u meču 13. kola ABA lige. Utakmica koja je ujedno i derbi kola, igra se u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 19 časova.

Crvena zvezda dočekuje ovaj meč sa skorom 12-0, a u prvoj utakmici u sezoni radovala se u Podgoici (87:71). Takođe, u duelu finala Superkupa ABA lige u Laktašima bilo je 89:75 za crveno-bele, koji će na svom terenu pokušati da nastave seriju pobeda protiv šampiona ABA lige.

"Za ovaj meč za koji vlada veliko interesovanje KK Crvena zvezda karte pušta u prodaju u četvrtak u svim poslovnicama Eventima, a karte će se prodavati i na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić" na dan utakmice od 16 časova pa do početka meča", naveli su crveno-beli na zvaničnom sajtu.

Što se tiče cena, za tribine je potrebno izdvojiti 300 dinara, parter košta 500, bela loža 600, plava loža 700, dok je za VIP ložu potrebno izdvojiti 900 dinara. Ulaznice za počasna mesta pored terena kreću se po cenama od 2.000 do 5.000 dinara.

"Takođe, zbog predstojećih novogodišnjih praznika i termina prve utakmice druge faze Evrokupa, KK Crvena zvezda pušta u prodaju od četvrtka i ulaznice za utakmicu sa francuskim Limožom, koja se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić" u sredu, 2. januara 2019. godine sa početkom u 20 časova", dodali su iz Zvezde na zvaničnom sajtu.

Sve poslovnice Eventima radiće do 31. decembra 2018. godine, prvi dan Nove Godine blagajne neće raditi, dok će svima koji žele da kupe kartu za ovaj meč, 2. januara na raspolaganju biti prodajno mesto Eventima u TC Ušće od 10 časova, i blagajna u dvorani "Aleksandar Nikolić", koja će raditi od 17 do 20 časova na dan utakmice.

Takođe, Zvezda je podsetila da su od ponedeljka u prodaji i polusezonske ulaznice za drugi deo takmičarske sezone 2018/19, koje će moći da se kupe u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, ali i na blagajnama dvorane „Aleksandar Nikolić" na dan utakmica protiv Budućnosti i Limoža.

Cene karata za meč sa Limožom su: tribine (600 dinara), parter (900), bela loža (1.500), plava loža (2.000), VIP loža (2.500), počasna mesta (od 3.000 do 10.000 dinara).

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track