TOMIĆ NE TRAŽI ALIBI: Falila su trojica, ali imamo 15 igrača i svi moraju da budu spremni
Foto: Starsport

reakcija

TOMIĆ NE TRAŽI ALIBI: Falila su trojica, ali imamo 15 igrača i svi moraju da budu spremni

Košarka -

Crvena zvezda je u Laktašima odigrala najdramatičniju i najneizvesniju utakmicu ove sezone u ABA ligi, ali je tim trenera Milana Tomića ipak uspeo da ostane neporažen protiv Igokee 79:77.

Domaćin je imao odličnu priliku da prvi skine skalp crveno-belima, ali u završnici nije uspeo da pogodui trojku za pobedu.

Jesu crveno-beli bili oslabljeni pošto u timu zbog povreda nije Bilija Berona, Branka Lazića i Maika Cirbesa, dok se na parket vratio oporavljeni Faje, ali Milan Tomić nije u tome hteo da traži nikakav alibi za slabiju igru Zvezde.

- Ovakve pobede su nam isto potrebne. Napravili smo mnogo grešaka, kao što su 22 ofanzivna skoka Igokee. Ali, s druge strane, i kada loše odigraš trudiš se da pobediš. Jesmo igrali bez trojice igrača, ali nikada nisam tražio alibi u tome, niti ću reći da smo igrali oslabljni, jer imamo 15 igrača u rotaciji i svi treba da budu spremni da zaigraju. Dakle, nikad nema izgovora u tome da li smo oslabljeni ili ne - jasan je Tomić koji se osvrnuo i na navijače Zvezde kojih je bilo u dvorani. - Hvala im što su došli. Hala je bila puna. Bilo je mnogo interesantno kada je jedan deo tražio ''ubaci Kešelja, ubaci Kešelja''. Bili su simpatični.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track