LEBRON DŽEJMS POLUDEO ZBOG RAZMENE U KOJOJ JE UČESTVOVAO VLADE DIVAC Slavni košarkaš priziva revoluciju u NBA: Mora da se promeni pristup celoj ovoj priči!
Foto: Profimedia

Pobuna igrača

LEBRON DŽEJMS POLUDEO ZBOG RAZMENE U KOJOJ JE UČESTVOVAO VLADE DIVAC Slavni košarkaš priziva revoluciju u NBA: Mora da se promeni pristup celoj ovoj priči!

Košarka -

Dan pre isteka roka za razmenu igrača u NBA ligi kao grom iz vedrog neba odjeknula je vest da je Harison Barns, vlasnik šampionskog prstena i američki reprezentativac, prešao iz Dalasa u Sakramento.

Ovaj potez glavnog menadžera "Kingsa" Vlade Divca većina analitičara je ocenila kao odlično odrađen posao, ali neki igrači su jako ljuti zbog načina na koji je trejd obavljen.

Barns je 2015. godine sa Golden Stejt Voriorsima osvojio titulu u NBA, a godinu dana kasnije sa reprezentacijom SAD osvojio olimpijsko zlato u Rio de Žaneiru.

Do srede je bio član Dalasa, a šokantna je informacija je postao član Sakramenta u trenutku dok je igrao utakmicu protiv Šarlota.

Jedan od onih koji je bio zatečen ovakvim razvojem situacije bio je i Lebron Džejms.

"Dopustite mi da pogodim, baš je kul sve ovo jer su napravili ono što je najbolje za sam klub? Zamenili su ovog čoveka dok je doslovno bio na parketu i nije imao pojma što se događa. Ne kritikujem ja onog koji ga je zamenio, jer ovo je biznis i u njemu moraju da se naprave stvari za koje osećate da ih treba napraviti, ali nešto stvarno mora da se promeni", između ostalog je napisao uzrujani Lebron Džejms.

Kurir sport Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track