NOVI PAZAR PRED PARTIZAN: Očekujem da nas prebiju, pretrče i nadskaču, ali nema predaje
Foto: Facebook/OKK Novi Pazar

KUP RADIVOJA KORAĆA

NOVI PAZAR PRED PARTIZAN: Očekujem da nas prebiju, pretrče i nadskaču, ali nema predaje

Košarka -

Trener košarkaša Novog Pazara Oliver Popović rekao je danas da je razlika u kvalitetu ogromna i da je Paritizan apsolutni favorit protiv njegovog tima u predstojećem četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

"Plasman među osam najboljih je odlična reklama za grad, klub i ljude koji ga vode, košarkaše i mene kao trenera. Od momaka jedino tražim da pruže maksimum, da bi videli koliko mogu da pariraju ekipi koja godinama igra na vrhunskom nivou. Nadam se, ipak, da ćemo pružiti koliko-toliko dostojan otpor Partizanu", rekao je Popović.

Sutrašnja utakmica u Sportskom centru Čair počinje u 19.30, posle četvrtfinalnog duela izmedju ekipe Svetog Djordja i FMP-a.

"Očekujem da nas 'prebiju', pretrče i nadskaču, a da mi maksimalno angažovano odgovorimo i pokažemo da smo s razlogom tu gde jesmo. Znamo šta je Partizan, razlika u nivou je velika, ali imaćemo priliku da vidimo šta nam sledi u Superligi. Idemo da se 'pobijemo', pa možda i iznenadimo", naveo je bek Pazara Aleksej Nešović.

U debitantskoj sezoni u elitnom domaćem rangu, Novopazarci se nalaze na deobi drugog mesta, koje donosi nastup u regionalnoj ABA 2 ligi.

"Istorijski uspeh za klub i grad, a u zemlji košarke to nije mala stvar. U vrhu smo i u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS). Pozivam sve koji su u mogućnosti da dodju sutra na naš meč protiv Partizana", kazao je generalni sekretar Novopazaraca Omer Eminbegović.

Preostala dva četvrtfinala u Nišu zakazana su za petak, a snage će odmeriti Mega Bemaks i Borac, odnosno Crvena zvezda i Dinamik.

Ako pobede Partizan, Pazarci će u subotnjem polufinalu igrati protiv ekipe Svetog Djordja ili FMP-a, a dan kasnije na programu je finale.

"Meč s Partizanom je dobar trening pred utorak i gostovanje Vršcu u KLS. To je prioritet, a Kup Radivoja Koraća je nagrada za sve nas. Nećemo se, ipak, predati. Daćemo sve od sebe da makar bude zanimljivo", najavio je član uprave Novog Pazara Dejan Kulundžić.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track