PRIŽELJKIVAO SAM OTKAZ, IGRAĆU SAMO ZA SRBIJU Teodosić: Mučili su se Klipersi sa mnom i ja sa njima, odlučio sam da odmaram (KURIR TV)
Foto: Starsport©

OKUPLJANJE REPREZENTACIJE

PRIŽELJKIVAO SAM OTKAZ, IGRAĆU SAMO ZA SRBIJU Teodosić: Mučili su se Klipersi sa mnom i ja sa njima, odlučio sam da odmaram (KURIR TV)

Košarka -

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić odlučio je da ne igra do kraja sezone na klupskom nivou posle odlaska iz Los Anđeles Klipersa.

Teodosić je nedavno dobio otkaz u Klipersima i, osim dva meča za Srbiju protiv Estonije i Izraela na kraju kvalifikacija za Mundobasket, završio je sezonu.

"To bi bilo to za ovu sezonu, odlučio sam da odmaram. Kroz reprezentaciju ću se spremiti za narednu sezonu, pošto ima još jedno okupljanje na leto. Vreme ću da iskoristim da radim na sebi", rekao je Teodosić na okupljanju reprezentacije u Beogradu.

On je priznao da nije lako kada se dobije otkaz, ali da je razlaz bio najbolje rešenje za obe strane.

"Priželjkivao sam otkaz, ova sezona nije dobra, mučili su se Klipersi sa mnom i ja sa njima. Nisam čak priželjkivao ni trejd jer mislim da ni u drugom klubu ne bih igrao puno. Vrlo sam zadovoljan kako se sve izdešavalo na kraju, ostali smo u odličnom odnosima".

O duelima sa Estonijom i Izraelom, bivši plej Olimpijakosa i CSKA kaže da su dve pobede cilj.

"Uvek mi je drago da igram za reprezentaciju, uživam što sam tu i potrudiću se da pomognem timu da pobedi i izbori plasman na Svetsko prvenstvo", zaključio je Teodosić.

Utakmica između Estonije i Srbije igra se u Talinu u četvrtak, a tri dana kasnije protiv Izraela u dvorani "Aleksandar Nikolić".

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track