ORLOVI IZ TALINA TRAŽE VIZU ZA KINU: Košarkaši Srbije večeras igraju protiv Estonije
Foto: Starsport©

KVALIFIKACIJE ZA SP

ORLOVI IZ TALINA TRAŽE VIZU ZA KINU: Košarkaši Srbije večeras igraju protiv Estonije

Košarka -

Košarkaška reprezentacije Srbije gostovaće u Talinu, gde će u duelu sa selekcijom Estonije tražiti pobedu za siguran odlazak na Svetsko prvenstvo.

Srbija će u Estoniji, gde bi trijumfom obezbedila plasman na Mundobasket u Kini, igrati u sastavu: Miloš Teodosić, Ilija Djoković, Aleksa Avramović, Milenko Tepić, Ivan Paunić, Dragan Milosavljević, Marko Simonović, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Djorđe Gagić i Nikola Jovanović.

Selektor Aleksandar Đorđević na put u Talin i meč protiv Estonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nije poveo Ognjena Dobrića, Stefana Pota i tek "izašle iz povreda" Branka Lazića i Vladimira Lučića.

Srbija s Milošem Teodosićem od 18.00 u Talinu može da obezbedi vizu za Svetsko prvenstvo. Pojačani jednim od najboljih plejmejkera Evrope Orlovi su apsolutni favoriti, a kvota da će slaviti sa više od 22,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Estonija - Srbija.

Od ranije je sa spiska otpao Ognjen Kuzmić, kome Real Madrid nije dao dozvolu, dok je plej Bajerna Stefan Jović povređen.

Utakmica je na programu danas od 18 sati po srednjoevropskom vremenu.

Tri dana kasnije Srbija će dočekati Izrael u Beogradu i tada postoji mogućnost da se ekipi naknadno priključe Vasilije Micić i Nikola Milutinov.

kurir.rs / Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track