ČOVIĆ U KASNE SATE PECNUO PARTIZAN: Bez LIMARSKIH radova i KRAĐE nema ni tenzija! Uvek me razvesele duhovite izjave, zato ih nismo RAZVALILI!
Foto: Dado Đilas

oglasio se prvi čovek zvezde

ČOVIĆ U KASNE SATE PECNUO PARTIZAN: Bez LIMARSKIH radova i KRAĐE nema ni tenzija! Uvek me razvesele duhovite izjave, zato ih nismo RAZVALILI!

Košarka -

Prvi čovek KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, oglasio se u kasne sate i u svom prepoznatljivom maniru prokomentarisao pobedu Zvezde u večitom derbiju.

Čović je putem zvaničnog Tviter naloga Crvene zvezde najpre čestitao pobedu svojim igračima, a deo izlaganja posvetio je i Partizanu.

"Čestitke igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Kada nema raketa, nema tenzija, kada nema limarskih radova na peharu – nema tenzija, kada nema sudijske krađe, takođe nema tenzija," poručio je Čović.

Zatim se osvrnuo i na izjavu trenera Partizana Andree Trinkijerija koji je na konferenciji nakon meča istakao da je Zvezda ušla u utakmicu sa željom da ih "razvali"

"Čestitam Partizanovim igračima na fer i korektnoj utakmici. Uvek me razvesele duhovite izjave, nakon utakmice, pa neka bude da ih zato nismo „razvalili“, kako neko reče".

"Hvala navijačima Crvene zvezde na podršci, uz izvinjenje što im se obraćam u ovako kasne sate jer to nije u našem maniru. Napred Zvezda," zaključio je Čović.

Podsetimo, Crvena zvezda je u derbiju 20. kola ABA lige savladala pred svojim navijačima Partizan 70:68.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track