ŽESTOK OBRAČUN JUSUFA NURKIĆA I POLA DŽORDŽA! Na meču Oklahome i Portlanda sve PRŠTALO NA PARKETU! Bosanac zaradio ISKLJUČENJE! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen Youtube

NBA

ŽESTOK OBRAČUN JUSUFA NURKIĆA I POLA DŽORDŽA! Na meču Oklahome i Portlanda sve PRŠTALO NA PARKETU! Bosanac zaradio ISKLJUČENJE! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Oklahome slavili su nad Portlandom posle produžetka sa 129:121, a osim po sjajnoj igri oba tima, ovaj meč ostaće upamćen i po sukobu Jusufa Nurkića i Pola Džorža.

Burno je bilo u NBA ligi , a na meču Oklahome i Portlanda sve je prštalo na parketu!

Publika u Portlandu je mogla da uživa u pravom ple-ofu duelu, a koliko je meč bio iznednačen potvrđuje i podatak da nijedan tim nije imao više od 7 poena prednosti. Gosti su u uvodnom delu poslednje čevtrtine poveli 94:87, ali su Blejzersi odgovorili serija 13:4 (100:98) i najavili neverovatno uzbudljiv finiš.

Centar Portlanda Jusuf Nurkić je bio veoma motivisan za duel sa Vestbrukom, Džordžom i saigračima, ali je u toj silnoj motivaciji i preterao, jer nije mogao da se suzdrži, pa je u nekoliko navrata ušao u veoma ozbiljan klinč sa protivničkim košarkašima.

Zbog nesportskih dešavanja na parketu reagovale su i sudije, podelile im po tehničku grešku u nadi da će ih tako smiriti, ali to je bio samo uvod u okršaj koji je usledio u finišu meča.

Veoma važan meč u Evroligi igraju danas (18.30) Efes i Barselona. Direktan duel za 4. mesto i prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Kvota na keca je 1,60, a na dvojku 2,55! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - Barselona.

Vrhunac se dogodio 4.4 pre kraja, kod rezultata 113:111 za Tandere, kada je Nurkić uhvatio loptu posle promašaja Lilarda. Bosanskohercegovački centar je fauliran, a samo nekoliko trenutaka kasnije sukobio se sa Polom Džordžom. Posle razmere reči Nurkić je glavu naslonio na glavu igrača Oklahome, a sudije su mu posle pregledanog snimka dosudile dve tehničke greške i morao je pre vremena u svlačionicu.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track