NIKOLA OSETIO MOĆ ŠAMPIONA! Tompson sa DEVET TROJKI razmontirao Denver! Jokić je ubacivao, krao lopte, asistirao... ALI... (VIDEO)
Foto: AP

ubedljiv trijumf golden stejta

NIKOLA OSETIO MOĆ ŠAMPIONA! Tompson sa DEVET TROJKI razmontirao Denver! Jokić je ubacivao, krao lopte, asistirao... ALI... (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera doživeli su ubedljiv poraz na gostovanju u Oklandu od ekipe Golden Stejta 122:105.

Golden Stejt je na ovom meču pokazao koliko su svi ostali ozbiljni konkurenti za titulu ipak daleko od njih. Dočekali su Denver u punom sastavu i demonstrirali silu.

Klej Tompson je blistao na ovom meču. Postigao je 39 poena, čak devet trojki je ubacio (10/15 šut iz igre, 9/11 šut za tri poena). Durent je ubacio 27, Kari 17, a Kazins 13 poena.

Jokić je ponovo bio odličan, ali nije ima adekvatnu podršku saigrača. Nikola je meč završio sa 16 poena (5/10 šut iz igre), šest skokova, četiri asistencije, četiri ukradene lopte i jednom blokadom. Zaniljivo, samo je Marej uz Jokića od startera Denvera imao dvocifren učinak na ovoj utakmici. On je ubacio 11 poena.

Golden Stejt vodi 2:1 u međusobnim mečevima ove sezone sa Denverom, a poslednji duel u sezoni igra se 2. aprila takođe u Oklandu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track