VUJOŠEVIĆ PLAŠI ZVEZDU I BUDUĆNOST: Partizan nije bez šansi u borbi za trofej i Evroligu!
Foto: Ana Paunković

slede borbe za titulu

VUJOŠEVIĆ PLAŠI ZVEZDU I BUDUĆNOST: Partizan nije bez šansi u borbi za trofej i Evroligu!

Košarka -

Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević isticao je ranije da je Budućnost prvi favorit za titulu u regionalnoj ABA ligi.

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana u predvečerjen plej-ofa poručuje i da nikome ne pada na pamet da otpiše Partizan.

- Više ne mislim da je Budućnost favorit. Smatram da favorita nema, šanse su izjednačene. Veliki je ulog i to će sigurno povećati motivisanost i klubova i timova. Kod nekih će izazvati možda i veću dozu pristojnosti nego što u ovom momentu imaju. Mislim da Partizan nije bez šansi gledajući, u ovom momentu, kakvo je stanje i raspoloženje u svim klubovima - kazao je Vujošević.

On smatra da je Budućnost pod velikim pritiskom.

- Novo dovođenje stranaca od Budućnosti je napravilo tim koji ima više stranaca nego Makabi, koji je jako težak za vođenje. I jako je teško od takve ekipe napraviti skup onih koji su spremni da se žrtvuju na terenu. Sa naknadnom pameću, mislim da je bolja opcija bila ona iz prošle sezone, gde su bili stranci prosečnog kvaliteta, ali pozitivne ličnosti. Ovako se nije dobro prošlo u Evroligi. Pogotovo ako se ne osvoji ABA liga, sezona će biti skupa... Bojim se i sasvim propala - jasan je bio nekadašnji trener Partizana.

Kurir sport / CDM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track