BOBI ZA TRI POENA - MOŽE! Srbin ponovo RASPAMETIO Amere: Za 18 minuta "strpao" 16 POENA i postao ozbiljan TROJKAŠ! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Pala je i druga trojka u karijeri

BOBI ZA TRI POENA - MOŽE! Srbin ponovo RASPAMETIO Amere: Za 18 minuta "strpao" 16 POENA i postao ozbiljan TROJKAŠ! (VIDEO)

Košarka -

Srpski centar Boban Marjanović blistao je u pobedi Filadelfije protiv Bruklin Netsa 123:110.

Bobi je za 18 minuta postigao 16 poena i upisao tri skoka i asistenciju. Na Marjanović je, na veliko oduševljenje navijača, po drugi put u NBA karijeri uspeo da ubaci i šut za tri poena.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je sjajni Džoel Embid sa 39 poena i 13 skokova. S druge strane, u ekipi Bruklina, istakao se Džo Heris sa 22 postignuta poena.

Filadelfija je još ranije osigurala mesto u plej-ofu. Seventisiksersi su trenutno treći na Istoku sa skorom 48/27. Bruklin nastavlja borbu za plej-of, trenutno su sedmi sa skorom 38/38.

Četvrtfinale Evrolige bez Olimpijakosa? Čudno zvuči, ali je moguće. Pirejci večeras (20.30) igraju protiv Žalgirisa i moraju da pobede da bi ostali u igri za TOP 8. Kvota na keca je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Žalgiris.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track