ŠAMPION ZGAZIO JOKIĆEV DENVER! Ovo je bolelo: Centar Golden Stejta BRUTALNO ISPROZIVAO srpskog košarkaša! (VIDEO)
Foto: EPA/Printscreen

VEČE ZA ZABORAV

ŠAMPION ZGAZIO JOKIĆEV DENVER! Ovo je bolelo: Centar Golden Stejta BRUTALNO ISPROZIVAO srpskog košarkaša! (VIDEO)

Košarka -

Golden Stejt Voriorsi ubedljivo su savladali Denver Nagetse u direktnom duelu za prvo mesto Zapadne konferencije NBA lige 116:102.

U poslednjoj četvrtini aktuelni šampion NBA lige imao je čak 30 poena prednosti, ali su Nagetsi u finišu uspeli da ublaže poraz.

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije odigrao meč na svom prepoznatljivom nivou. Utakmicu je završio sa 10 poena (4/7 za dva, 0/3 za tri poena), šest asistencija, pet skokova, četiri osvojene lopte, šest izgubljenih lopti.

S druge strane, blistao je centar Voriorsa, Demarkus Kazins. Imao je 28 poena i 12 skokova. Kazins je dominirao u reketu. Kada je izlazio iz igre na kraju meča, iskoristio je priliku da se naruga srpskom centru. Provokativno je gestikulirao ka klupi Nagetsa. Gledao je ka igračima protivničkog tima kao da nekog traži. To Kazinsovo "Gde je Jokić, ne vidim ga?" izazvalo je brojne komentare na društvenim mrežama.

Kevin Durent je isključen zbog burnog negodovanja, zaradivši tako 15. tehničku grešku u sezoni. Jedna mu nedostaje do automatske suspenzije.

Denver je pet utakmica pre kraja na drugom mestu, ali više nije ni ta pozicija sigurna, jer Hjuston diše za vratom Nagetsima.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track