Najnovije vesti

SRBI SAVETUJU DIVCA: Dovedi Željka Obradovića za trenera Sakramenta!
Foto: Beta

bilo bi zanimljivo

SRBI SAVETUJU DIVCA: Dovedi Željka Obradovića za trenera Sakramenta!

Košarka

Vlade Divac je nekoliko dana po prijemu u košarkašku Kuću slavnih produžio ugovor i do 2023. godine biće prvi čovek za košarkaške operacije Sakramenta, a zatim je odlučio da sa klupe Kingsa otpusti trenera Dejva Jegera.

- Posle analize sezone, odlučio sam da moramo da krenemo u drugom pravcu kako bismo otišli na sledeći nivo. U ime cele organizacije Kingsa želim da se zahvalim Dejvu na njegovom doprinosu našem timu i želim mu sve najbolje - rekao je Divac.

 

Sve su jače glasine da bivši reprezentativac naše zemlje želi da na klupu svog tima postavi Etorea Mesinu. Iskusni trener (59) do sad nije radio samostalno u NBA, trenutno je pomoćnik Gregu Popoviću u San Antoniju, Spursima, ali ima bogato iskustvo i kao trenr ekipa po Evropi i selektor Italije.

 

Dok Divac želi Mesinu, navijači iz Srbije putem društvenih mreža pišu Kingsima i imaju predlog - Željko Obradović! Mnogi smatraju da bi najtrofejniji trener Evrolige bio obličan na klupi nekog NBA tima.

 

- Divac da je pametan da za trenera Sakramenta sledeće sezone postavi Željka Obradovića - samo je jedan od komentara navijača.

 

Kurir sport

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...