šou

KO SE PLAŠI NEKA SEDI KUĆI UZ PICU I PIVO: Hit konferencija Milana Tomića posle pobede protiv Budućnosti u Pioniru! (KURIR TV)

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da što pre mora da se zaboravi večerašnje pobeda nad Budućnosti (91:72) za 1:0 u finalu ABA lige, jer brzo sledi druga utakmica u Beogradu, i pozvao igrače da u njoj zaigraju sa još više energije i koncentracije.

"Ušlio smo u meč mnogo nervozno, bilo je mnogo grešaka u oba pravca, ali bitno je da su igrači posle prve četvrtine shvataili na tajm-autu da moraju da se smire i da ne pričaju sa sudijama. Smirili smo se i timskom igrom u tri četvrtine napravili prvi korak. Za sada ništa nismo napravili, imamo malu prednost", rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Tomić očekuje potpuno drugačiji drugi meč i reakciju ekipe iz Podgorice.

"Što pre treba da zaboravimo ovaj meč. Moramo da se spremimo još bolje i sa još više energije da igramo. Dobra stvar što smo raspodelili minutažu", rekao je trener beogradske ekipe.

Na pitanje da li se uplašio posle početnih 0:6 za goste, Tomić je dao zanimljiv odgovor.

Filadelfija i Bruklin otvaraju NBA plej-of, a Jokićev Denver na teren izlazi u 04.30, rival - San Antonio. Kvota na trijumf Nagetsa u prvom meču u seriji je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - San Antonio.

"Koga da se plašimo? Ako se plašiš onda ostaješ da gledas tv, jedeš picu i piješ pivo. Onaj ko se plaši umire svaki dan, a onaj ko ne, samo jednom", zaključio je Tomić.

Isti timovi u nedelju igraju drugi meč u seriji, takođe u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 19 sati.

Kurir sport

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track