HRVATSKOM STRUČNJAKU UVEK NEKO DRUGI KRIV! Repeša je direktoru Budućnosti psovao MRTVOG OCA, a sada su na istim stranama! Priča o linču u Pioniru, a nekad je pljuvao Podgoričane!
Foto: ABA Liga

nekad mu je budućnost smetala

HRVATSKOM STRUČNJAKU UVEK NEKO DRUGI KRIV! Repeša je direktoru Budućnosti psovao MRTVOG OCA, a sada su na istim stranama! Priča o linču u Pioniru, a nekad je pljuvao Podgoričane!

Košarka -

Trener košarkaša Budućnosti Jasmin Repeša, nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde (107:69) za 2:0 u finalu ABA lige, izjavio je da nikada u karijeri nije doživeo da igra u "atmosferi linča" i da ne vidi smisao borbe za titulu ABA lige u takvom ambijentu.

Sada mu smeta atmosfera u Pioniru, a ranije mu je smetala Budućnost i njen sportski direktor Gavrilo Pajović. Dok je bio trener Cedevite bili su na "krv i nož", a sada su na istim stranama.

Zanimljivo, u aprilu 2015. godine, posle četvrtog meča klub iz Zagreba je izborio majstoricu u Podgorici, a Repeša i Pajović su tada bili u žestokom verbalnom sukobu.

"Pre početka meča Gavrilo Pajović mi je pretio, psovao, neću ponavljati reči. Šta je razlog, ne znam. Navodno, ja sam nekoga iz Budućnosti vređao posle treće utakmice. To nije moj manir, svi koji me znaju, znaju da nisam takav. Uostalom, ako je neko imao šta da mi prigovori, zašto to nije uradio posle meča u Crnoj Gori ili posle treće utamice. Bole me te stvari, jer sam Budućnost doživljavao kao pravog sportskog prijatelja i zaista ne vidim razlog da se prave tenzije. Žao mi je što su se te tenzije u jednom trenutku prenele i na teren. Nažalost, to je moj utisak ove utakmice, veći nego naša pobeda, koja je potpuno zaslužena, iako smo umalo prokockali veliku prednost", tvrdio je tada Repeša.

Pajović je odmah demantovao to i optužio Repešu da mu je pretio pre četvrte utakmice.

"Repeši sam skrenuo pažnju da je tokom trećeg meča više puta psovao klupu Budućnosti. Posle toga mi je pomenuo pokojnog oca i vratio sam mu istom merom. Opsovao sam, ali nisam pretio. To je laž… Poštujem i njega i odnos koji imaju dva kluba", izjavio je tada Pajović.

Kurir sport/MaxBet sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track