AKO STE NEKAD IMALI PROLIV, ZNATE KAKO JE TO: Prvi centar Filadelfije otkrio razlog zbog kojeg nije pružio najbolje izdanje  (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

STOMAČNI PROBLEMI

AKO STE NEKAD IMALI PROLIV, ZNATE KAKO JE TO: Prvi centar Filadelfije otkrio razlog zbog kojeg nije pružio najbolje izdanje (VIDEO)

Košarka -

Kanadski tim je u prvoj utakmici slavio bez većih poteškoća 108:95, ali su Siksersi u drugoj zaigrali mnogo bolje i prekinuli seriju Toronta od pet uzastopnih trijumfa u plej-ofu. Međutim, u drugom meču Filadelfija nije mogla da računa na najbolje izdanje prvog centra Džoela Embida.

Košarkaši Filadelfije napravili su brejk u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige i pobedom protiv Reptorsa u Torontu 94:89 izjednačili rezultat u seriji na 1:1.

Ujedno, to je bio prvi trijumf Filadelfije u Torontu još od 2012. godine.

Filadelfija nije mogla da računa na najbolje izdanje prvog centra Džoela Embida, jer je Kamerunac u meč sa Torontom ušao uz određene stomačne probleme.

- Ako ste nekad imali proliv, znate kako je to - rekao je Embid, nasmejao i Batlera koji je sedeo pored, i novinare u sali.

Atipično neefikasan bio je Embid, samo četiri poena postigao je iz igre, uz 8/8 sa penala, ali je bio na visini zadatka 24 sekunde pre kraja kada je pogodio za pobedu i 1:1 u seriji polufinala Istoka.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track