NAJVEĆI TALENAT EVROPE NOSIĆE DRES SRBIJE! Selektor Đorđević poručio mladom asu Reala: Sine, čekamo te! USLEDIO JE ODGOVOR KOJI JE ODUŠEVIO NAŠE NAVIJAČE! (FOTO)
Foto: Euroleague.net

VELIKI TRIJUMF SRBIJE

NAJVEĆI TALENAT EVROPE NOSIĆE DRES SRBIJE! Selektor Đorđević poručio mladom asu Reala: Sine, čekamo te! USLEDIO JE ODGOVOR KOJI JE ODUŠEVIO NAŠE NAVIJAČE! (FOTO)

Košarka -

Najtalentovaniji mladi košarkaš u Evropi, Mario Nakić, odlučio je da igra za reprezetnaciju Srbije!

17-godišnji košarkaš Real Madrida sjajnim igrama na Fajnal foru juniorske Evrolige privukao je ogromnu pažnju košarkaške javnosti. Svi sa nestrpljenjem čekaju njegovu odluku - za koju reprezentaciju će nastupati. Da li će predstavljati Srbiju, u kojoj je rođen, Hrvatsku, zemlju porekla njegovog oca Ive Nakića ili Španiju, koja vrši ogroman pritisak na maldog košarkaša.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, Mario je prelomio! Igraće za Srbiju!

Naime, selektor Aleksandar Đorđević je na svom Tviter profilu čestitao Nakiću na sjajnoj igri i osvajanju Evrolige. Sale je objavio fotografiju sa mladim asom Reala i napisao: "Sve čestitke, sine... Čekamo te".

Usledio je odgovor Nakića, na osnovu kog se jasno može zaključiti da je Srbija njegova reprezentacija:

"Hvala puno, selektore!"

Mario Nakić je rođen 14. juna 2001. godine u Beogradu. Visok je 200 centimetara i igra kao bek šuter ili nisko krilo, a igra za Real Madrid od 2015. godine. Njegov otac je bivši košarkaš Partizana - Ivo Nakić, a majka mu je Srpkinja Zorica Nakić, inače bivša žena proslavljenog tenisera Slobodana Bobe Živoinovića.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track