PA NIJE LUD DA IGRA ZA HRVATSKU! TRESE SE REGION: Evo kako su Hrvati reagovali na odluku Nakića da igra za Srbiju! (FOTO)
Foto: Printscreen

zanimljivi komentari

PA NIJE LUD DA IGRA ZA HRVATSKU! TRESE SE REGION: Evo kako su Hrvati reagovali na odluku Nakića da igra za Srbiju! (FOTO)

Košarka -

Vest da je najtalentovaniji mladi igrač Evrope, Mario Nakić, odlučio da u budućnosti nosi dres reprezetnacije Srbije, izazvala je pravu buru u regionu.

17-godišnji košarkaš Real Madrida sjajnim igrama na Fajnal foru juniorske Evrolige privukao je ogromnu pažnju košarkaške javnosti. Svi su sa nestrpljenjem čekali njegovu konačnu odluku - za koju reprezentaciju će igrati. Da li će predstavljati Srbiju, u kojoj je rođen, Hrvatsku, zemlju porekla njegovog oca Ive Nakića ili Španiju, koja se maksimalno trudila da ga privoli.

Kako stvari stoje, mladi Nakić je odabrao zemlju u kojoj je rođen i odrastao - Srbiju!

Ta vest odjeknula je kao bomba u komšiluku, jer su se čelnici saveza nadali da će uspeti da privole sjajnog igrača da obuče njihov dres.

Iako su mnogi očekivali more uvreda na račun Nakića, od strane hrvatskih navijača, komentari tamošnjih ljubitelja košarke su prilično razumni i zanimljivi:

"Srećno, malac! Izabrao si zemlju sa kojom ćeš osvajati medalje i koja je u košarci bolja od Hrvatske. Da bilo kog fudbalera na svetu pitaš da bira između Hrvatske i Srbije, naravno da bi izabrao Hrvatsku, bez razmišljanja. Em je bolja, em ima fudbalsku istoriju. Tako da pozdravljam odluku".

"Najbolje da će da igra za nas, da ima bilo kakvog posla sa našim HKS-om... To je valjda najretardiraniji savez u RH, a i šire...".

"Ako je imalo pametan, igraće za Srbiju, jer kod nas u ovoj repki, u kojoj se ne zan ko pije a ko plaća, nema šta da traži."

"Pa niije lud da igra za Hrvatsku, sa nama se teško može i kvalifikovati na neko takmičenje, u takvom stanju nam je košarka".

foto: Printskrin
foto: Printskrin
foto: Printskrin
foto: Printskrin

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track