KAKAV LAF! PRVE FOTOGRAFIJE I PRVA IZJAVA OGNJENA KUZMIĆA IZ BOLNIČKE SOBE: Hvala svima od srca! (FOTO GALERIJA)
Foto: Kurir

PODRŠKA

KAKAV LAF! PRVE FOTOGRAFIJE I PRVA IZJAVA OGNJENA KUZMIĆA IZ BOLNIČKE SOBE: Hvala svima od srca! (FOTO GALERIJA)

Košarka -

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću oporavlja se od zadobijenih povreda, a najveću podršku i snagu crpi iz porodice.

Kuzmić je doživeo nesreći 14. jula, a četiri dana kasnije se probudio iz indukovane kome. Posle nekoliko kritičnih dana i operacije kojom su sanirane povrede lica, Kuzmić je iz šok-sobe prešao na intenzivnu negu Urgentnog centra.

foto: Kurir

„Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred", rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom Centru u Beogradu.

foto: Kurir

Prema procenama lekarskog tima, Ognjen je sada potpuno van životne opasnosti, nema negativnih promena, niti bilo kakvih komplikacija i pogoršanja sa povredama glave i grudnog koša. Operacijom su potpuno sanirane teške povrede gornje vilice.

1 / 7 Foto: Kurir

Oporavak Ognjena Kuzmića ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

Predstavnici kluba i u sredu su obišli Ognjena Kuzmića koji u vrlo dobrom raspoloženju čeka dalji oporavak i skori izlazak iz bolnice.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track