KLAUZULA ZA TOMASA! Ostoja Mijailović: Verujemo da je bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu
Foto: Beta, Gainesville Police Department

KRAJ SAGE OKO RAŠONA

KLAUZULA ZA TOMASA! Ostoja Mijailović: Verujemo da je bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu

Košarka -

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se povodom raznih spekulacija vezanih za Rašona Tomasa koji je pre neki dan uhapšen zbog droge koja je pronađena u njegovom automobilu.

"Što se tiče trenutne situacije oko Tomasa, imali smo nekoliko razgovora sa njegovim advokatima. Informacije koje smo dobili od njih su da je Tomas upravljao automobilom u kome se nalazilo lice koje je učinilo prekršaj. Tomas je platio prekršajnu kaznu i danas je slobodan građanin, koji može da putuje i radi bilo gde. Bez obzira na sva uveravanja mi ćemo u skladu sa našim procesima i pravilnicima potpisati aneks ugovora, da ukoliko se dogodi bilo koja kompromitujuca stvar, a dok je igrač pod ugovorom, KK Partizan će imati izlaz iz ugovora bez štete za klub. Verujemo da je Tomas bio u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, takođe verujemo da će svojim zalaganjem na parketu opravdati tu čast što će nositi dres Partizana", rekao je predsenik KK Partizan Ostoja Mijailović za Blic.

foto: Gainesville Police Department

Podsetimo, Tomas je platio kauciju od 32 dolara nakon što je zaustavljen i pronađeno da u vozilu ima 3,5 grama marihuane i ekstazi.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track