veličanstveno

BOŽE PRAVDE SE ORILO ZRENJANINOM: Puna Kristalna dvorana pevala himnu Srbije! Sale Đorđević pevao iz sveg glasa! (KURIR TV)

Košarka -

Puna Kristalna dvorana ovacijama je pozdravila košarkašku reprezentaciju Srbije, koja u Zrenjaninu igra prijarteljski meč sa selekcijom Finske.

Gledaoci koji su do poslednjeg mesta ispunili dvoranu u kojoj su veliku podršku tokom Evropskog prvenstva imale i košarkašice su ovacoijama pozdravili čitav tim selektora Đorđevića, a zatim u glas otpevali himnu Srbije.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste trenutak kada selektor Đorđević peva nacionalnu himnu. Atmosfera je ''da se naježiš''.

Posle meča u Zrenjaninu, ekipa se vraća za Beograd gde će u subotu od 21 sat protiv Litvanije u „Štark areni” imati oproštaj od srpske publike.

Protiv istog tima, izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu. Nakon toga Srbija će od 16. do 18. avgusta igrati na Akropolis kupu, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.

Ekspedicija Srbije 20. avgusta putuje u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu – 23. avgusta protiv Italije, dva dana kasnije protiv Novog Zelanda i 27. avgusta protiv Francuske.

Prvu utakmicu na Svetskom kupu Srbija igra u Fošanu gde se 31. avgusta od 9.30 po našem vremenu sastaje sa Angolom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track