orlovi kompletni

JOKIĆ SE PRIKLJUČIO SRBIJI: Đorđević proveo ceo dan sa asom Denvera! Evo u kakvom je stanju Nikola (KURIR TV)

Košarka -

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, rekao je da više ne postoje prijateljske utakmice i da je nacionalnom timu pred duel sa Litvanijom (subota 21, Štark arena) jači za Nikolu Jokića.

As Denvera priključio se ekipi u četvrtak a Đorđević je govorio o stanju u kom se Jokić nalazi. - Sa pomoćnim trenerom Antonićem sam proveo kod njega ceo dan, znam ceo plan. Izgleda dobro, radio je dobro. Sa velikim entuzijazmom je ušao među igrače. Svi su jedva čekali da ga vide, svi ga poznaju. Na nama je da ga usmerimo ka dobroj formi i iznivelišemo. On je pelcovan protiv bilo kakvog pritiska. Nema potreba da pritisak stavljamo pred bilo kog igrača, svi oni imaju pritisak. Ja takođe, trudim se da skinem pritisak sa njihovih leđa, ali smo navikli na njega, jer moramo da se nosimo sa tim ako želimo da osvajamo medalje - rekao je Đorđević.

Selektor je zatim pričao i o ostalim NBA igračima.

- Oni su radili sami, u dobroj su fizičkoj formi. A ovo drugo ćemo znati na kraju. Ako bude kako smo se nadali, reći ćemo to je super. Ako ne bude, imaćemo neki izgovor koji ja ne volim. Imao sam razgovor sa Bogdanom, ja ne volim da imamo bilo kakve izgovore pred veliko takmičenje. Mislim da kroz ovaj period i sve utakmice koje su izuzetno zahtevne, pogotovo Akropolis kup, da će pomoći igračima da dođu do željene forme - kaže Đorđević.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track