SRAMOTNI KOMENTARI NA VEST O POVREDI TEODOSIĆA: Dok zvezdaši likuju, jedni krive Saleta,drugi misle da smo bez KAPITENA jači
Foto: Starsport©

užas

SRAMOTNI KOMENTARI NA VEST O POVREDI TEODOSIĆA: Dok zvezdaši likuju, jedni krive Saleta,drugi misle da smo bez KAPITENA jači

Košarka -

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić teže je povređen u petom minutu duela saLitvanijom (72:68) i neizvesno je hoće li povreda stopala uspeti da se zaleči do 31 avgusta kada u Kini počlinje Mundobasket.

Teodosić je u procesu lečenja i prema izjavi doktora reprezentacije Dragana Radovanovića naredni dani daće odgovor o zdravstvenom stanju u kom se nalazi.

– U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira – kaže doktor Radovanović.

Činjenica da se Teodosić povredio izazvala je lavinu sramnih komentara na internetu. "Upućeni" osuđuju Tea, jer je bio nespreman i odbio da umesto u Virtus ode u Crvenu zvezdu, aima i onih koji misle da ćemo bez Miloševog učinka u Kini biti bolji.

- Neko to gleda odozgo"... "Ceo sever sada se veseli crveno - beli! Čoviću, odlično što nisi bio uporan da ovaj prepotenko dođe u Zvezdu. Đorđeviću, zovi Filipa Čovića sada". "E moj Teo, nije Srbija ni zasluzila da igraš za nju... Dok si bio najbolji svi su te poštovali a sad pisu kao da si najgori na svetu. Sad raskini ugovor sa Virtuosom i dođi u Partizan da pokažes ovim zvezdašima sta je karma.

- Karma je čudo! Hteo si milione, izgubio si sve!", "Valjevac, nikad nemoj zaboraviti...BOG SVE VIDI !!! Sada se BRČKAJ U LOVI a Srbija će i bez sitnih duša NAPRED !!! DELIJE SEVER 1989.

- Najzad lepa vest. Nama ne trebaju igrači skloni povredama i koji će da odigraju jednu utakmicu. Ionako, Teo ne igra odbranu

- Velika sreća što nije došao u Zvezdu. Prvo što je skup, drugo što povređen bi samo zauzeo mesto drugom plejmejkeru. A iskreno i pretpostavljao sam da će do ovoga doći. Ne može samo pola sezone da ne igra nigde a onda da uhvati jak ritam a da prođe bez ikakve povrede.

- I kad je odlučio da potpiše za Virtus, nije mi bilo žao što neće igrati u Zvezdi. Zašto? Zato što je odavno prošao svoj vrhunac karijere i igara... nažalost, tako je. To sam i napisao u komentarima. Možda je bolje za nas što se ovo desilo sada, a ne tokom prvenstva. Žao mi je Tea... Brz oporavak, majstore! Jedan od najvećih koje je Srbija imala i ima u ovom sportu!

Nije mali broj onih, koji misle da u ovoj i ovakvoj situaciji mnogo krivice ima i Aleksandar Đorđević, selektor Srbije i trener Virtusa, koji kako se podseća nije u tim uvrstio Nemanju Nedovića i Nikolu Kalinića.

- Virtus u neverici!?! Ovaj neće sastaviti sezonu, mislim da ce i Sale da leti. Ozbiljna lova je u pitanju.

- Zavi Sale nacionale Virtus u crno.

- Počinje božija kazna za nepozivanje Nedovića i Kalinića iz političkih razloga (za selektora)! A za Teodosića što nije potpisao za zvezdu!!! Bog sve vidi sada će da mu propadne ugovor i karijera jel je već mator... zbogom Kevine Durente...

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track