Startuje nova sezona

PITALI SU TOMIĆA DA LI JE OVO NAJBOLJI TIM ZVEZDE U POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA: Evo šta je trener crveno-belih košarkaša odgovorio! KURIR TV

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da ekipa ima "najviše ciljeve" u predstojećoj sezoni, za koju ocenjuje da će biti izuzetno naporna.

"Biće teško, imaćemo više od 80 utakmica - Evroligu, ABA ligu, naša liga... Idemo jedan po jedan meč, pa da vidimo dokle ćemo dogurati. Nema ciljeva, već idemo iz utakmice u utakmicu", rekao je Tomić novinarima u Beogradu.

Košarkaški Zvezde okupili su se danas u Beogradskoj areni na evroligaškom danu s novinarima, a Tomić je kazao da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema.

"Pripreme idu kako sam zacrtao na početku, tako da sam time zadovoljan. Svi momci i stručni štab rade dobro, odigrali smo prijateljske utakmice u kojima smo mogli da vidimo na čemu još treba da radimo. Sve za sada ide dobro, nemamo povredjenih igrača osim (Branka) Lazića, koji je imao lakšu povredu. Sve ide po planu i spremamo se za Superkup", rekao je Tomić.

Na pitanje da li je ovo najbolji tim Zvezde u poslednjih nekoliko godina, Tomić je bio neodređen.

"Sigurno je da smo želeli da sklopimo dobar tim i napravimo dobru hemiju, kao prošle godine. Sad, da li je najbolji tim poslednjih godina ili nije...", rekao je Tomić.

Kapiten Branko Lazić istakao je da je ABA liga prioritet.

"Kao i svake godine, prioritet je ABA liga, ali naravno da nećemo samo da učestvujemou ostalim takmičenjima. Želimo da igramo sa svima, da budemo konkurentni", rekao je Lazić.

Na druženju s novinarima pojavio se i Ognjen Kuzmić koji je letos doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

"Drago mi je da sam se vratio na mesto gde sam odigrao najbolju sezonu u karijeri. Za povratak na teren najbolje da pitate doktore. Divno je vratiti se, tim je stao uz mene u teškim trenucima", kratko je rekao Kuzmić.

Zvezdu predstojeće nedelje očekuje ABA Superkup u Zagrebu, a za nešto manje od dve nedelje počinje nova sezona ABA lige.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track