PARTIZAN POBEDIO, A TRINKIJERI GRMEO: Evo zašto je trener crno-belih bio ljut na svoje igrače uprkos prolasku u polufinale
Foto: Cibona/ABA liga

PARNI VALJAK KAO DIZELKA

PARTIZAN POBEDIO, A TRINKIJERI GRMEO: Evo zašto je trener crno-belih bio ljut na svoje igrače uprkos prolasku u polufinale

Košarka -

Košarkaši Partizana pobedili su Megu u četvrtfinalu ABA Superkupa u Zagrebu 86:73, ali je trener crno-belih Andrea Trinkijeri bio ljut.

"Igrali smo kao dizel na početku. Bili smo spori i teški. Mnogo sporo, dok je Mega igrala odliču odbranu. Drugu i treću četvrtinu smo odigrali nešto brže. Napravili smo prednost, ali sramotno smo odigrali poslednju četvrtinu. Nismo poštovali naš rad. Moramo da budemo u rudniku svaki dan. Mega je simpatična ekipa. Biće svaki put zanimljivo sa njima igrati", izjavio je Trinkijeri posle meča.

Italijan je u poslednjoj deonici ukazao šansu mladom Dušanu Miletiću, pa su mnogi pomislili da je ulazak neiskusnog centra jedan od razloga pada u igri crno-belih.

"Ako neko misli da smo poslednju četvrtinu odigrali slabo zbog Miletića, onda greši. To sam rekao starijim igračima. On je mlad dečko, ima fantastično telo. Najmanje je kriv, njemu je ekipa trebalo da pomogne. Stariji igrači", grmeo je Trinkijeri.

Partizan će se u subotu u polufinalu sastati sa boljim iz duela Crvena zvezda - Primorska.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: ABA/Cibona)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track