Hit

GDE SU SRBI, TU JE ŠOU: Stef Kari pao u trans dok je Alen Smailagić pevao pred 20.000 gledalaca poznati srpski hit! VIDEO

Košarka -

Srpski košarkaš Alen Smailagić oduševio je svoje saigrače iz Golden Stejta na promociji tima pred početak sezone.

Naime, po tradiciji svaki igrač mora da peva neku svoju omiljenu pesmu, a naš momak je uzeo mikrofon i otpevao popularni srpski hit Čke beogradske od Gazda paje.

Tom pesmom je izazazvo trans među kolegama iz ekipa, a prednjačio je najbolji košarkaš na svetu Stefan Kari. On je počeo da repuje, a njegovim stopama krenili su i ostali igrači, što je oduševilo publiku u dvorani u Ouklendu.

Na Alenovom licu se videlo da je imao tremu na početku pevanja, ali ceo tim mu je dao podršku, nakon čega se i srpski košarkaš malo opustio, čak je krenuo i da repuje, što je još više oduševilo njegove saigrače i publiku.

Osim što svi mogli da se uvere u njegove muzičke kvalitete, na Smailagovićevoj nozi moglo je da se primeti da nosi medicinsku cipelu. On se se i dalje oporavlja od povrede koju je zadobio u pripremnoj utakmici, ali prema procenama doktora Golden Stejta, on će biti spreman za početak sezone.

Srbijo, imaš novog asa Pred Alenom velika karijera

O srpskom košarkašu Alenu Smailagiću do dolaska u Golden Stejt, nije se mnogo znalo, ali od tada se sve promenilo. Smatra se jednim od najvećih talenata u NBA, jer ovog 18-godišnjaka, koji je visok 208 cm, karakterišu velika pokretljivost i odlične fizikalije. Inače, Amerikance je oduševio još dok je igrao u U 19 ligi Srbije gde je beležio 21,7 poena, 11 skokova i dve blokade po meču.

Milan Nastić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track