BRANKO LAZIĆ SAMOKRITIČAN: Protiv Budućnosti ništa nije bilo dobro
Foto: Starsport©

PORAZ: ZVEZDIN KAPITEN

BRANKO LAZIĆ SAMOKRITIČAN: Protiv Budućnosti ništa nije bilo dobro

Košarka -

Bili smo dekoncentrisani, izgubili smo 16 lopti i primili 89 poena na svom terenu, ljut je Branko Lazić posle poraza od Budućnosti

Crvena zvezda je u nedelju uveče zabeležila prvi ovosezonski poraz u ABA ligi, i to već u drugom kolu regionalnog takmičenja. U praznom Pioniru slavila je ekipa podgoričke Budućnosti - 89:81.

- Jednostavno nismo ušli u utakmicu kako treba, što je rezultiralo porazom. Totalno dekoncentrisano, 16 izgubljenih lopti... Nismo od početka nametnuli pritisak, ono što smo radili u prethodne dve utakmice jako dobro. Shodno tome su oni došli potpuno rasterećeni i pogađali teške šuteve - rekao je kapiten Branko Lazić i dodao:

- Nedopustivo! Primili smo 89 poena na domaćem terenu, što dovoljno govori o svemu. Opet smo bili solidni u napadu, ubacili smo 81 poen, što nije loše, ali broj primljenih poena zaista je previsok.

U Crvenoj zvezdi nisu imali mnogo vremena da razmišljaju o porazu, pošto su se već okrenuli Evroligi i meču s Makabijem u Tel Avivu (četvrtak 20.05).

Filip Čović iskren NIJE LAKO BEZ NAVIJAČA

Veliki broj primljenih koševa na domaćem terenu jeste problem, ali kako Filip Čović kaže, definitivno se osetio izostanak navijača na meču.

- Nismo smeli da dozvolimo da pogode toliko šuteva. To je jedan od razloga zašto smo izgubili meč, jer na ovakvim utakmicama morate imati dobru odbranu, ali teško je igrati pred praznim tribinama. Čestitam Budućnosti na pobedi, a mi se okrećemo Makabiju - rekao je Čović.

(Kurir.rs / A. V. / Foto: Starsport@)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track