ODLAZI LI BOGDANOVIĆ IZ SAKRAMENTA? Mediji ga sele, Kingsi negiraju, srpski as ne žuri sa odlukom! (FOTO)
Foto: Promo

spekulacije

ODLAZI LI BOGDANOVIĆ IZ SAKRAMENTA? Mediji ga sele, Kingsi negiraju, srpski as ne žuri sa odlukom! (FOTO)

Košarka -

Američki mediji preneli su kako Bogdan Bogdanović planira da po isteku ugovora u Sakramentu postane ograničen slobodan agent, što sasvim sigurno nije u planu Kingsa koji su to i pokazali objavom na društvenim mrežama

Nedugo nakon što je gotovo sve američke,a i evropske medije preplavila informacija o Bogdanovićevom napuštanju Kingsa, ta franšiza je na zvaničnom Tviter nalogu objavila fotografiju na kojoj su Jogi Ferel, Dieron Foks i Bogdan Bogdanović kao tri uzdanice za dolazeću sezonu.

Sakramento ima velika očekivanja od Bogdanovića, ali član najbolje petorke Svetskog prvenstva očigledno nije zadovoljan trenutnim uslovima koje ima, odnosno želi jači ugovor.

Ukoliko Kingsi ponude više novca od ostalih zainteresovanih NBA ekipa, definitivno će ostati u Sakramentu.

Sam Bogdanović je u razgovoru za 'The Sacramento Bee' otkrio da su mu Sakramento Kingsi ponudili maksimalni ugovor vredan oko 51 milion dolara.

foto: Promo

"Svi znaju da volim Sakramento. Ovo je odličan tim. U ovom momentu sam srećan, bio sam zadovoljan i proteklih godina, ali ne želim da žurim sa odlukom. Videćemo. Možda ugovor potpišem sutra, možda za mesec dana. Ko zna", objasnio je srpski reprezentativac.

U protekloj sezoni u Kingsima, svojoj drugoj u NBA, Bogdanović je beležio 14,1 poen, 3,8 asistencija i 3,5 skokova po susretu za oko 27 minuta na parketu u proseku.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track