Najnovije vesti

ZADAR GOSTUJE U BEOGRADU Nazor: Protiv Mege imamo priliku da ispravimo greške
Foto: Saša Pavlić

ABA LIGA

ZADAR GOSTUJE U BEOGRADU Nazor: Protiv Mege imamo priliku da ispravimo greške

Košarka

Trener Zadra Ante Nazor ocenio je da je pred njegovim košarkašima prilika da se iskupi za loš početak sezone.

"Nakon neugodnog poraza na domaćem terenu dobro je što ova utakmica protiv Mege dolazi jako brzo da nemamo vremena za ništa nego da se što bolje spremimo za tu utakmicu. Ekipu poštujem. Ona je isto počela s 0:2 tako da će ova utakmica imati jedan dodatni naboj", rekao je Nazor.

Zadar će sutra od 20.00 u Beogradu gostovati ekipi Mege u trećem kolu ABA lige.

"Sigurno da se kontrola ritma igre nameće kao naš target, budući da je ekipa rastrčana, skakački moćna i sigurno da je trebamo što pre uvesti u naš ritam ne bi li pokušali okrenuti utakmicu u našu korist", ocenio je Nazor.

On je dodao da je loš početak sezone "poljuljao ekipu", ali da već u predstojećoj protiv Mege ima priliku da se greške isprave.

"Sigurno da su nas ova dva poraza poljuljala, sigurno da nije ugodno, ali evo, preoksutra je ; utakmica, trebamo to ostaviti iza sebe i okrenuti se s pozitivnim stavovima prema tom novom izazovu koji će ova utakmica doneti i jednostavno dati sve od sebe", rekao je Nazor.

"Sigurno da ćemo u utakmici protiv Mege naglasiti stvari koje su naš plus, njihov minus, nastojati pretočiti na teren ovo što sam rekao. Moramo poboljšati taj skok, poziciju odbrane i ono što sam rekao, pokušati kontrolirati ritam protiv ove mlade ekipe koliko je moguće", dodao je on.

kurir.rs / Beta 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...