DEJAN MILOJEVIĆ PRED ZADAR: Verujem da ćemo povratiti samopouzdanje i zabeležiti prvu pobedu!
Foto: Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

aba

DEJAN MILOJEVIĆ PRED ZADAR: Verujem da ćemo povratiti samopouzdanje i zabeležiti prvu pobedu!

Košarka -

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa nije u dobroj situaciji, ali da veruje da može do pobede protiv Zadra koja bi podigla ekipu pred nastavak takmičenja u ABA ligi.

"U petak nas očekuje izuzetno bitan meč protiv Zadra koji je, kao i mi, startovao sa dva poraza. Zadar je kvalitetan protivnik sa nekoliko veoma iskusnih igrača i sigurno će želeti da reaguju na pravi način posle poraza od Krke na domaćem terenu", rekao je Milojević.

Košarkaši Mege dočekuju u petak u Hali sportova "Ranko Žeravica" ekipu Zadra u trećem kolu ABA lige.

Milojević je kazao da izgubljeni mečevi od Cedevita Olimpije i FMP-a "sami po sebi nisu strašni ni neočekivani", ali je istakao da je igra koju je prikazala njegova ekipa ispod nivoa kluba.

"Mlada smo ekipa, samopouzdanje se lako poljulja, ali verujem da ćemo uspeti da ga povratimo u meču protiv Zadra. Za tako nešto je potrebno da energija bude na potrebnom nivou tokom celog toka meča, uz agresivnu igru u odbrani i više koncentracije u napadu. Nismo u dobroj situaciji, ali verujem da možemo do pobede protiv Zadra koja bi sigurno digla ekipu u nastavku takmičenja u ABA ligi", rekao je strateg Mege Bemaksa. Trener Mege Dejan Milojević u odnosu na prošli meč neće moći da računa na Novaka Musića koji će u nastavku sezone igrati za OKK Beograd, dok će poslednje pojačanje kluba Blaž Mesiček biti spreman za debi.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track