KURIR OTKRIVA! Milan Tomić ponudio ostavku na mesto trenera KK Crvena zvezda!
Foto: Starsport©

ekskluzivno saznajemo!

KURIR OTKRIVA! Milan Tomić ponudio ostavku na mesto trenera KK Crvena zvezda!

Košarka -

Kako ekskluzivno saznajemo, danas je na Malom Kalemegdanu održan sastanak KK Crvena zvezda na kome je trener Milan Tomić ponudio svoju ostavku.

Nakon poraza u Novom Mestu, trener Crvene zvezde Milan Tomić najavio je promene, ali nije precizirao o čemu konkretno govori. Ispostavilo se da je reč o ostavci, koju niko na Malom Kalemegdanu nije očekivao.

Sastanku je danas osim Tomića prisustvovao njegov menadžer i naravno predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović koji je tu ostavku momentalo odbio! Naime, sastanak je trajao više od tri sata i posle mukotrpnih pregovora Tomić je pristao da nastavi da obavlja tu funckiju, ali je jasno da će se uskoro dogoditi i neke promene.

foto: Kurir Sport

Kap koja je prelila čašu dogodila se juče u Novom Mestu, gde je Zvezda doživela novi poraz u regionalnom takmičenju. To je ujedno klubu sa Malog Kalemegdana treći uzastopni poraz u svim takmičenjima, posle loših partija protiv Budućnosti i Makabija.

Predsednik KK Crvena zvezda zakazao je konferenciju za medije u utorak od 14 časova gde će se verovatno pričati o detaljima ovog sastanka, ali i očekivanjima od predstojećeg duela Zvezde u Evroligi sa ekipom Barselone.

foto: Starsport©

Ono što je za sada sigurno jeste da će Tomić voditi trening Zvezde pred meč sa Barselonom u kome će Katalonci biti veliki favorit.

Kurir sport / Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track