TRINKIJERI OZDRAVIO: Svi rušimo Lokomotivu!
Foto: Starsport

Evrokup: PRED PARTIZANOM VELIKI IZAZOV, GROBARI U TRANSU

TRINKIJERI OZDRAVIO: Svi rušimo Lokomotivu!

Košarka -

Huk s tribine: Radujemo se što će dvorana biti puna, to je još jedan razlog da pružimo dobru igru, kaže Italijan na klupi crno-belih

Košarkaši Partizana ne znaju za poraz u Evrokupu, a večeras je pred njima najteži zadatak - Lokomotiva Kubanj!

Crno-beli će biti kompletni jer se na klupu vraća trener Andrea Trnikijeri, koji je imao zdravstvenih problema u Baru i nije bio u stanju da vodi meč. Sjajno ga je odmenio Vlada Šćepanović, pa Partizan u pobedničkom duhu dočekuje jednog od glavnih favorita za osvajanje titule. Biće to pravi derbi.

- Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje Evrokupa. Tek nam je druga utakmica u Beogradu od početka sezone u svim takmičenjima, mnogo smo vremena proveli na putovanjima. Radujemo se što ćemo igrati pred punom dvoranom naših navijača i daćemo sve od sebe da pružimo dobru predstavu protiv teškog protivnika - rekao je Italijan.

Ognjen Jaramaz je od početka sezone jedna od udarnih igala spoljne linije crno-belih. Mladi bek pokazuje visok potencijal.

- Teška utakmica je pred nama. Lokomotiva ima sjajan tim s mnogo iskusnih igrača i sigurno su jedan od najjačih sastava u čitavom Evrokupu. S druge strane, mi smo sezonu u ovom takmičenju počeli veoma dobro i verujem da smo u stanju da se nosimo sa svim izazovima - poručio je Jaramaz.

Pobedom nad Lokomotivom večeras (20.00) u Pioniru Partizan bi došao do skora 4-0 i verovatno već sad obezbedio plasman u narednu rundu. Crno-beli se nadaju tome, a kvota na keca je 1,70, dok je dvojka 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Lokokomotiva Kubanj.

Kurir.rs/ Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track