GOSTUJE NAJMOĆNIJI TIM EVROPE (21.00): Ranjena Zvezdo, zgazi Barselonu
Foto: Starsport©

Spektakl u Pioniru

GOSTUJE NAJMOĆNIJI TIM EVROPE (21.00): Ranjena Zvezdo, zgazi Barselonu

Košarka -

Svetislav Pešić s katalonskim gigantom pokušaće da iskoristi težak momenat crveno-belih, koji su se pre dva dana rastali s trenerom Milanom Tomićem

U najtežem mogućem momentu dolazi najteži mogući rival! Crvena zvezda dočekuje večeras Barselonu u četvrtom kolu Evrolige (21.00, Sport klub).

Predvođeni Svetislavom Pešićem, Katalonci su napravili tim kadar da osvoji Evroligu i favoriti su. Međutim, to im ne znači previše na gostovanju u Beogradu, gde po tradiciji najmoćniji i najjači padaju.

foto: Kurir, Starsport©

Šok-terapija

Igrači Zvezde će biti pod velikim pritiskom jer su veoma loše počeli sezonu. Nije uopšte tajna da su nekima od njih ugrožene i pozicije, jer crveno-beli dres zahteva mnogo više od dosad pruženog.

- Promena trenera je kao šok-terapija, videćemo da li će biti dobra ili loša. Trener je otišao, zna se ko je sledeći - igrači. I to im je i rečeno - jasan je bio Nebojša Čović, prvi čovek Zvezde.

Jedno ime koje bi svi zvezdaši rado videli na klupi ne deluje realno.

- Razmišljalo se o Saši Obradoviću, ali on je u Monaku - rekao je Čović gostujući na Pinku.

foto: Zorana Jevtić

Pune tribune

Nema sumnje da će sve ovo razdrmati ekipu od koje se, ako ništa, očekuje da igra bolje. Nije toliki problem bio ni u porazima koliko je igra crveno-belih bila potpuno bezidejna. Evo prilike za sve da se protiv velikog rivala pokažu u najboljem svetlu. Barselona se pita, ali uz 7.000 „delija“ sve je moguće. Uostalom, znaju to i Barsa, i Real, i Fener, i CSKA i ostali evropski velikani.

foto: EPA

Be-be-be

BERON DOBIO SINA

Crveno-bela porodica bogatija je za još jednog člana. Bili Beron dobio je sina Džejkoba. Američki bek dobio je od Zvezde dozvolu za odlazak u Ameriku kako bi bio uz suprugu prilikom porođaja. Sve je prošlo u najboljem redu i srećni otac se vratio u Beograd, i biće u timu za večerašnji meč.

Motiv više za Bilija da pokida protiv Barselone.

Možda i ostane

GAVRILOVIĆ VODI TIM

Kompletnu trenersku karijeru Andrija Gavrilović proveo je kao pomoćni trener. Došlo je vreme da preuzme reč i kao vodeći na klupi! Iskusni stručnjak predvodiće Zvezdu protiv Barselone, a nije isključeno da na toj poziciji ostane i u nastavku sezone.

Na tržištu gotovo da nema trenera koji se uklapaju u profil neophodan crveno-belima.

Barselona je, po mišljenju mnogih, trenutno najbolja košarkaška ekipa u Evropi, pa je zato kvota na pobedu Zvezde u večerašnjem (21.00) meču u Pioniru 3,05! S druge strane, dvojka je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Crvena zvezda - Barselona.

Kurir.rs / Miloš Bjelinić

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track