PRVA ŽENSKA LIGA SRBIJE: Tri SJAJNA derbija u Beogradu! (FOTO)
Foto: ŽKK Radivoj Korać

SPEKTAKULARANO!

PRVA ŽENSKA LIGA SRBIJE: Tri SJAJNA derbija u Beogradu! (FOTO)

Košarka -

Košarkašice Radivoja Koraća igraju u petom kolu Prve ženske lige protiv Novosadske ŽKA, Partizan dočekuje odličnu ekipu Kraljeva, a Crvena zvezda će na svom terenu odmeriti snage sa Radničkim iz Kragujevca.

U subotu su na programu svi mečevi petog kola najjačeg klupskog takmičenja u Srbiji za košarkašice, a u centru pažnje biće dueli koji se igraju u Beogradu.

Radivoj Korać juri prvi trijumf pred svojim navjačima u "Žućkovoj avliji". Nakon dve vezane pobede na gostovanjima, izabranice trenera Nenada Markovića u KC "Radivoj Korać" dočekuju prošlosezonskog polufinalistu - Novosadsku ŽKA. Ovaj meč na programu je od 18 časova.

1 / 4 Foto: ŽKK Radivoj Korać

Pola sata kasnije počinje susret u "Basket sitiju" između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca. Oba tima su nakon poraza u prvom kolu vezala tri trijumfa i imaju ambiciju da nastave pobednički niz.

Od 19 časova u SC "Vizura" u Zemunu počinje duel između Partizana 1953 i ekipe Kraljeva. Crno-bele su nakon poraza u derbiju od Radivoja Koraća savladale Novosadsku ŽKA i sa skorom 2-2 očekuju susret sa ekipom Kraljeva, koja sa najvišim mogućim ambicijama nastupa u ovoj sezoni. Kraljevčanke su u prošlom kolu nanele prvi poraz ekipi 021 iz Novog Sada i trenutno se nalaze na deobi prvog mesta na tabeli.

Raspored petog kola 1. ŽLS:

Vrbas Medela - Student, subota 19.00

021 - Proleter 023, subota 18.00

Radivoj Korać - Novosadska ŽKA, subota 18.00

Crvena zvezda - Radnički, subota 18.30

Partizan - Kraljevo, subota 19.00

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track