ČOVIĆ O STATUSU DŽEJMSA GISTA: Neki su od toga pravili rijaliti! Kasnio je na avion, pa je kažnjen
Foto: Starsport©

Neka vrsta nesporazuma

ČOVIĆ O STATUSU DŽEJMSA GISTA: Neki su od toga pravili rijaliti! Kasnio je na avion, pa je kažnjen

Košarka -

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da je Džejms Gist i dalje igrač tog kluba, da je kažnjen javnom opomenom i da je ta priča završena.

"Neki su od toga pravili rijaliti, ja znam da rijaliti prodaju programe, tiraže, ali i ti rijalitiji treba isto da budu zasnovani na istini, a ne na lažima. Gist je cele nedelje ostao u Beogradu, vredno je trenirao individualno. Imao je pokretanje disciplinskog postupka zbog kašnjenja na aerodrom na utakmicu sa Efesom. Disciplinska procedura je sprovedena, bio je u nekoj vrsti nesporazuma", rekao je Čović na konferenciji za novinare a povodom navoda pojedinih medija da je Gist blizu odlaska iz kluba.

"Kada se otvori postupak, morate da date izjavu. Izjava nije bila data, istekao je rok, a principi funkcionisanja Crvene zvezde, bar dok smo mi ovde, jeste da niko ne može da bude iznad Crvene zvezde. Morao je da da izjavu, a to nije uradio. Ostao je u Beogradu, u disciplinskoj je proceduri. Kažnjen je javnom opomenom i za nas je to završena priča", dodao je Čović.

On je istakao da je Gist i dalje pod ugovorom.

"Nemojte da dajete lažne informacije da Gist košta 580.000 evra. Pomešali ste ga sa jednim igračem iz jednog drugog kluba. Gist košta 500.000 evra", rekao je Čović.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track