NEĆEMO BITI NAIVNI: Selektor Srbije Igor Kokoškov već ima recept za odlazak na Olimpijske igre
Foto: KSS

PRVO GLEDA SEBE

NEĆEMO BITI NAIVNI: Selektor Srbije Igor Kokoškov već ima recept za odlazak na Olimpijske igre

Košarka -

Selektor muške seniorske košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov izneo je viđenje žreba za kvalifikacioni tunir za Olimpijske igre, koji će se od 23. do 28. juna 2020. godine održati u novobeogradskoj "Štark areni".

"Poštujemo sve naše protivnike koji će biti na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali se ne plašimo nikog. Nećemo biti naivni da nekog potcenimo. Pristup svakoj utakmici će biti maksimalan, jer se radi o eleminacionom sistemu takmičenja gde se jedan loš dan i jedna loša utakmica kažnjavaju. Sa nekim od ovih timova smo igrali prošlog leta i imali pozitivne rezultate, ali, ponavljam, naš fokus će biti na nama samima. Mi kontrolišemo našu pripremu za predstojeće leto. Želim našim igračima da budu zdravi, da imaju uspešne sezone sa svojim timovima, a onda da sakupimo sve najbolje što košarka u zemlji Srbiji ima i da ispunimo očekivanja ljubitelja košarke da se nacionalni tim kvalifikuje na Olimpijske igre u Tokiju", rekao je Kokoškov.

Srbija će igrati protiv Dominikanske Republike i Novog Zelanda, a potom će se ukrstiti sa grupom u kojoj su Portoriko, Italija i Senegal.

(KSS)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track