EKSKLUZIVNO! OSTOJA MIJAILOVIĆ ZA KURIR: Zainteresovani smo da vratimo Lovernja u Partizan!
Foto: Starsport©

otkrio!

EKSKLUZIVNO! OSTOJA MIJAILOVIĆ ZA KURIR: Zainteresovani smo da vratimo Lovernja u Partizan!

Košarka -

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović u ekskluzivnoj izjavi za Kurir otkrio je kako je taj klub zaiteresovan za povratak Žofrija Lovernja u crno-beli tabor.

'' Tačno je, zainteresovani smo za Lovernja, videćemo da li ćemo uspeti da realizuujemo njegov povratak u Partizan. Postoji opcija, da preuzmemo deo njegovog ugovora ili da potpišemo ugovor sa njim. Međutim, najpre moramo da sačekamo mišenje našeg stručnog štaba,'' rekao je Mijailović za Kurir.

Takođe, prvi čovek Partizana otkrio je kako je transfer Meklina stopiran u poslednji čas i da se iz tog razloga pojavila želja za povratak Lovernja. Naime, Dinamo Sasari je u poslednji trenutak odlučio da stopira transfer Meklina, a samo jedan papir delio je Partizan od velikog pojačanja.

Delovalo je da je sve gotovo kada se u javnosti pojavio registar igrača Partizana u KSS na kome se našao i Džavel Meklin, međutim....

Šta će biti od povratka Francuza Lovernja u Partizan saznaćemo u narednih nekoliko sati, ali verujemo da Grobari gore od želje da Žofrija ponovo vide u crno-belom dresu.

Kurir sport / P.G, N.I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track