SALE ĐORĐEVIĆ PRIZNAO DA JE BIO U ŠOKU: Jedva sam uspeo da zadržim suze...
Foto: Starsport©

TRENER VIRTUSA OTVORIO DUŠU

SALE ĐORĐEVIĆ PRIZNAO DA JE BIO U ŠOKU: Jedva sam uspeo da zadržim suze...

Košarka -

Trener Virtusa Aleksandar Đorđević priznao je da je bio na ivici suza zbog svega što su mu priredili navijači Partizana pre meča.

- Jedva sam uspeo da zadržim suze, jer ovo nisamo čekivao. Toliko sam zahvalan i ponosan na moj odnos sa Partizanom. Beskrajno hvala, mi smo bila deca koja su počela da se bave sportom, došli smo u kolektiv koji nas je napravio pravim ljudima. Mi kao igrači smo dobili mnogo od Partizana, a na nama je da konstantno vraćamo – rekao je Đorđević i dodao da njegovi igrači mentalno nisu bili spremni za pakao prepune "Arene".

- Čestitam Partizanu, bili su mnogo bolji. Pitao sam moje igrače dan pre utakmice ko je od vas bio u Beogradu ranije, ko je igrao. Samo trojica su podigla ruku. Nismo bili mentalno spremni za sve ovo, za ovakvu atmosferu. Ovakav ambijent je davao vetar u leđa Partizanu. Mi ne padamo lako karakterno, ali smo sada pali u drugoj četvrtini. Atmosfera je to na čemu Partizan gradi svoju istoriju, a ona je neobjašnjiva. Partizan je uništio naše samopouzdanje, imao je nekoliko jako raspoloženih igrača, nismo uspeli sve da ih branimo. Postići 62 poena za poluvreme je napadačka rapsodija, Partizanovi igrači su imali sjajan protok lopte. To je karakteristika trenera Trinkijerija več jako dugo.

Đorđeviću je postavljeno pitanje šta sada misli o neuspehu na Svetskom prvenstvu i šta može da poruči nasledniku Kokoškovu.

- Želim mu puno sreće i što manje povreda. Nemamo samo mi šampione, ne potcenjujte nikoga, ne kažem da smo potcenili nekog, ali iz nekog aspekata i jesmo. Sve naše aspekte gradili smo krvavim radom od prvog dana, a kada to malo izostane, da li mislite da će vam neko okačiti medalju tek tako - zaključio je Aleksandar Đorđević.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track