TRENER ALBE OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA SA SRPSKIM KOŠARKAŠEM! Aito Garsija: Peno je počeo da trenira, ali...
Foto: Starsport©

Evroliga

TRENER ALBE OTKRIO ŠTA SE DEŠAVA SA SRPSKIM KOŠARKAŠEM! Aito Garsija: Peno je počeo da trenira, ali...

Košarka -

Trener košarkaša Albe Aito Garsija rekao je posle večerašnje pobede da ga izuzetno raduje drugi uzastopni uspeh na gostovanju, kao i da je zadovoljan izdanjem svog tima.

"Srećan sam zbog pobede. Bolje smo igrali u drugom poluvremenu nego u prvom, ritam nije bio na našoj strani. Loše igrali u odbrani, trojke smo loše šutirali, ali smo sve to ispravili u drugom delu", rekao je Garsija novinarima posle meča.

Upitan da li je iznenađen s dve vezane pobede svog tima, Garsija je kazao da nije nijednog trenutka razmišljao da li će njegov tim trijumfovati, već da li će igrati dobro.

"Bilo mi je bitno da igramo dobru odbranu, a kada imamo takvu energiju u odbrani, na drugoj strani će doći i dobra igra, ali i šut, koji je večeras bio presudan", kazao je on.

Alba je večeras u Beogradu posle produžetka pobedila Crvenu zvezdu sa 94:85 u 20. kolu Evrolige.

"Počeli smo Evroligu dobro, ali smo potom imali mnogo problema s povredama. U tim trenucima s alternativnim igračima smo isto igrali dobro, ali nismo pobedjivali, a sada i pobedjujemo, nadam se da ćemo nastaviti tom uzlaznom putanjom", rekao je Garsija.

Na pitanje o povredi Stefana Pena, Garsija je kazao da oporavak ide dobro, kao i da je počeo da trenira, ali još uvek bez kontakta.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track