ZVEZDA RAZBILA IGOKEU: Dragan Šakota otkrio recept za ubedljivu pobedu u Laktašima
Foto: Starsport©

TEŠKI TESTOVI TEK SLEDE

ZVEZDA RAZBILA IGOKEU: Dragan Šakota otkrio recept za ubedljivu pobedu u Laktašima

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je večeras da je ključ utakmice protiv Igokee bio taj što su njegovi igrači uspeli da zaustave skok igru svojih protivnika, kao i da crveno-beli više nemaju prostora za rezultatski kiks.

"Situacija je takva da uvek moramo da igramo na pobedu i da nemamo više kikseva. Čestitam ekipi Igokee na dosadašnjim pobedama, okrenuli su čitavu situaciju na tabeli i na dobrom su putu. Za nas je bilo bitno da sprečimo Grina da organizuje ekipu i da zaustavimo ofanzivni skok Igokee, koji je prema statistici, najbolji u ligi. Uspeli smo i mislim da je to ključ naše pobede", rekao je Šakota na konferenciji za medije.

Crvena zvezda pobedila je na gostujućem terenu Igokeu s 94:79 u 17. kolu ABA lige.

Trener crveno-belih osvrnuo se i na predstojeće utakmice u Jadranskoj ligi i Evroligi i izrazio nadu da će uskoro sve igrače imati na raspolaganju.

"Dolazi nam dupla nedelja, igramo protiv Partizana, pa Panatinaikosa, Himkija u Moskvi i onda idemo u Bar. Igramo mnogo utakmica, nadam se da će se oporaviti i preostala dva igrača koja su na putu da se oporave i da ćemo onda moći da ih rotiramo u svim tim utakmicama", završio je Šakota.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track