EMOTIVNE PORUKE STIŽU SA SVIH STRANA: Svet se oprašta od Kobija Brajanta (FOTO)
Foto: AP, Profimedia, Printscreen/ Instagram

ODLAZAK CRNE MAMBEH

EMOTIVNE PORUKE STIŽU SA SVIH STRANA: Svet se oprašta od Kobija Brajanta (FOTO)

Košarka -

Tragična smrt Kobija Brajanta izazvala je salvu emocija na društvenim mrežama. Svet je u šoku, a sportisti, prijatelji i obožavaoci opraštaju se srceparajućim porukama.

Jedan od najboljih NBA igrača svih vremena Kobi Brajant i njegova 13-ogodišnja ćerka Đijana poginuli su u helikopterskoj nesreći u Kalabasasu, u Kaliforniji, a sa njima je u tom trenutku bilo još sedmoro ljudi.

"Trebali su mi sati da razmislim šta da napišem, a i dalje nisam pronašao reči kojima bih mogao da opišem kako se osećam posle tragične Kobijeve smrti. Bio je poseban sportista, muž, otac i prijatelj. Teško pada pisati ove redove pored saznanja da smo izgubili neverovatnog čoveka i njegovu prelepu i talentovanu ćerku Đijanu..." stoji u podugačkom pismu bivšeg engleskog fudbalera Dejvida Bekama.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Odlaze najbolji. Žalim takođe i zbog smrti njegove ćerke i ostalih putnika u helikopteru. Hasta la vista (vidimo se), legendo", napisao je argentinski fudbaler Dijego Maradona.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Ne postoje reči koje mogu da opišu bol. Slomljen sam tragičnim i tužnim trenutkom u kome sam izgubio moju dobru Điđi i moga druga, moga brata, mog saigrača u osvajanju titula, mog kicoša i mog prijatelja. Volim te, nedostajaćeš mi. Moje saučešće porodici Brajant i porodicama ostalih putnika u helikopteru. Razboleo sam se sada", napisao je Šakil O Nil.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Tužan dan. Neverovatan talenat i takmičar. Bila je čast igrati sa tobom. Počivaj u miru Kobi", napisao je Predrag Stojaković.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Kakav tužan dan. Ne bri trebalo da postoji", napisao je Marko Jarić.

foto: Pritnscreen/Instagram

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track