LEBRON DŽEJMS SE OPROSTIO OD KOBIJA: Srce mi je slomljeno...
Foto: EPA/RHONA WISE

tuga

LEBRON DŽEJMS SE OPROSTIO OD KOBIJA: Srce mi je slomljeno...

Košarka -

Ceo svet tuguje zbog pogibije i preranog odlaska Kobija Brajanta, ali među onima kojima je najteže svakako je Lebron Džejms.

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa imao je posebnu vezu s Brajantom, a noć pre njegove pogibije prestigao ga je na listi najboljih strijelaca NBA lige svih vremena. Tu noć Džejms je igrao u patikama na kojima je pisalo "Mamba zauvek".

Džejm se kasnije oglasio i napisao je oproštajnu poruku za Brajanta na Instagramu i obećao je da će nastaviti njegovim putem.

"Nisam spreman, ali idemo. Čoveče, sedim ovde i pokušavam da napišem nešto, ali svaki put kada krenem počnem plakati i mislim na tebe, nećakinju Điđi i prijateljstvo, vezu, bratstvo koje smo imali. Doslovno sam čuo tvoj glas u nedelju ujutro, pre nego što sam krenuo iz Filadelfije nazad u Los Anđeles. Nisam mislio da će to biti poslednji razgovor koji smo imali. Srce mi je slomljeno moj brate. Čoveče... Volim te, veliki brate. Svim srcem sam uz Vanesu i decu. Obećavam da ću nastaviti tvojim putem. Svima nam mnogo značiš, a posebno naciji Lejkersa. Moja je dužnost da stavim to na svoja leđa i nastavim dalje. Molim te, daj mi snage s nebesa i pazi na mene. Mnogo toga još želim da kažem, ali ne mogu, nemam snage. Dok se ne sretnemo ponovo, moj brate. Mamba zauvek. Điđi zauvek", napisao je Džejms.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track