ŽREB ZA KUP RADIVOJA KORAĆA: Susret Zvezde i Partizana moguć tek u finalu
Foto: Starsport©

IZVUČENI PAROVI

ŽREB ZA KUP RADIVOJA KORAĆA: Susret Zvezde i Partizana moguć tek u finalu

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana neće moći da se sastanu pre finala ovogodišnjeg turnira Kupa Radivoja Koraća, odlučeno je žrebom u Beogradu.

Crvena zvezda će u četvrtfinalu igrati protiv Radničkog, pobednik tog para će se za finale boriti sa boljim iz duela Mege i Slobode.

Protivnik Partizana u četvrtfinalu biće Borac i taj par se ukršta sa duelom koji će igrati FMP i Dinamik.

Kup Radivoja Koraća igraće se od 13. do 16. februara u Nišu.

Danilović: Neka turnir prođe u sportskom raspoloženju

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović pozvao je publiku da fer i kulturno navija na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

"Apelujem na sve gledaoce da turnir prođe u sportskom raspoloženju i fer i kulturnom navijanju, da sve prodje bez incidenata kao što je bilo prošle godine. Pozivam sve da dodju u Čair i iz srca navijaju za svoje klubove pa neka najbolji pobedi", rekao je Danilović na ceremoniji žreba u Beogradu.

foto: Starsport©

"Ovaj turnir je od velikog značaja za srpsku košarku. Draž ovog takmičenja jeste i šansa da takoreći manji klubovi izadju na scenu i imaju šansu da osvoje trofej", kazao je Danilović.

Prvi čovek Saveza je posebno čestitao Radničkom sa Crvenog krsta, za koji je rekao da se vraća na veliku scenu, kao i Slobodi iz Užica i ostalim klubovima.

Završni turnir Kupa će se po 16. put održati u Nišu, što je rekord i, kako je rekao Danilović zasluženo, uz zahvalnost gradonačelniku tog grada Darku Bulatoviću.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track