CRVENA ZVEZDA DOČEKUJE NAJBOLJU EKIPU U EVROLIGI: Efes je lider! Pa šta!
Foto: Euroleague.net

Neka gori Arena

CRVENA ZVEZDA DOČEKUJE NAJBOLJU EKIPU U EVROLIGI: Efes je lider! Pa šta!

Košarka -

Idemo najjače Crveno-beli baš protiv sjajnog turskog tima žele da dokažu da im je mesto među osam najboljih u elitnom takmičenju

Košarkaši Crvene zvezde danas u Areni (19.00) dočekuju Efes u 22. kolu Evrolige!

Ekipa koju s klupe predvodi Ergin Ataman lider je šampionata, doživela je samo tri poraza i ubedljivo drži prvo mesto na tabeli.

Ipak, crveno-beli neće izaći na teren s belom zastavom, već žele pred svojim navijačima da odigraju najbolju utakmicu i iznenade favorizovane goste iz Istanbula.

Zvezda i dalje ima šanse da se domogne top osam. Košarkaše s Malog Kalemegdana ponovo očekuje pakleni ritam, jer će u 11 dana odigrati čak pet mečeva.

- Ništa novo. Težak raspored je postao naša realnost i, hteli ne hteli, moramo da se naviknemo, nema nam druge. Biće veoma zahtevno na oba fronta, a onda nas očekuje i Kup Srbije. Videćemo kako ćemo sve to izgurati - kazao je Dejan Davidovac.

On se osvrnuo i duel sa Efesom, timom koji igra trenutno najbolju košarku u Evroligi.

- Trenutno su bez premca, stvarno su sjajno složena ekipa, igraju vrhunsku košarku i svaki igrač zna koje mu je mesto u timu. Larkin je ove sezone bez premca, ali i naš Vasa radi ogroman posao za tim. Moramo da uradimo mnogo velikih stvari da bismo uopšte došli u šansu da razmišljamo o pobedi. Ali nema predaje, i sigurno je da imamo šanse - zaključio je Davidovac.

Povreda - Vasa Micić neizvestan

Vasilije Micić jedan je od lidera Efesa. Međutim, reprezentativac Srbije je u poslednje vreme kuburio s povredom. Poslednji meč u Evroligi odigrao je 3. januara. Nema sumnje da će Zvezdi biti lakše ako on ne bude igrao, ali će Šejn Larkin svakako biti najveća opasnost po Šakotin tim.

foto: Euroleague.net

Kurir / M. N., Foto: Euroleague.net

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track