DENVER ZAUSTAVIO MILVOKI: Jokić bio blizu tripl-dabla (VIDEO)
Foto: AP

svakoj seriji dođe kraj

DENVER ZAUSTAVIO MILVOKI: Jokić bio blizu tripl-dabla (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denvera pobedili su noćas Milvoki sa 127:115 i prekinuli njihov niz od devet pobeda u NBA ligi.

U ekipi Denvera svih devetorica igrača koji su igrali postigli su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Vil Barton sa 24 poena, osam asistencija i sedam skokova. Malik Bizli postigao je 16 poena, a srpskom košarkašu Nikoli Jokiću nedostajala je asistencija za tripl dabl učinak. On je meč završio sa 15 poena, 10 skokova i devet asistencija.

Majkl Porter u pobedi je učestvovao sa 15 poena i 11 skokova, Monte Moris sa 14 poena, a Džerami Grant sa 10 poena i sedam blokada.

"Ovo je naša najbolja pobeda u sezoni. Ponosan sam na naše igrače. Vil Barton je bio izuzetan, Nikola, Džerami sedam blokada, mogu tako da nabrajam... Ovo je timska pobeda i pokazatelj karaktera ove grupe", rekao je trener Denvera Majk Maloun.

Milvoki je pretrpeo tek treći poraz na svom terenu u sezoni, a najefikasniji u toj ekipi bio je Janis Adetokunbo sa 31 poenom, 16 skokova i devet asistencija. Kris Midlton dodao je 24 poena uz devet asistencija, a Erik Bledso 15 poena i sedam asistencija.

Real - Atletiko

Iako ne blista, Real je prvi u Primeri, i danas (16.00) bi u gradskom derbiju mogao da otpiše Atletiko iz šampionske trke. Gosti igraju veoma loše, i dolaze kao autsajderi na Bernabeu. Kec je 1,90, a tip 3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Atletiko Madrid.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track